بنام خداوند جان خرد

تقدیم سلام و احترام حضور شرکت کنندگان عزیز و بزرگوار در همایش آوای پروتئین

منظور از گردهمایی شناسایی افرادی است که در زمینه مورد نظر فعالیت و یا علاقه دارند و با هم اندیشی با همدیگر راه های جدید برای توسعه علم و حکمت را فراهم می آورند. همایش آوای پروتئین به درخواست جمعی از پژوهشگران که سال ها قبل در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران کار تحقیقاتی، علمی و هنری گروهی نمودند و دستاورد های بسیار ارزشمند را ابداع نمودند که نتیجه کار های تحقیقاتی خود را در این همایش گزارش می نمایند. این همایش با این نام در ایران و جهان برای اولین بار برگزار می شود. دربخشی از این همایش نتایج تحقیقاتی اسید های آمینه توسط دستگاه رزونانس مغناطیسی هسته ای با استفاده از الگوریتم های جدید نوشته شده به نت های موسیقی تبدیل می شود و موسیقی متفاوت با نت های متفاوت در خصوص توالی های اسید آمینه پروتئین سالم و بیمار آشکارمی شود. همانطور که ظرافت ها برای شناخت پدیده ها توسط ابزار های دقیق علمی شناسایی می شوند، نت های موسیقی هم می توانند با ظرافت ها ی خاص موسیقی به شناسایی پدیده ها کمک نمایند. پیام اصلی این همایش کار مشترک بین رشته ای بین علم و هنر است که می تواند اثر هم افزا برای شناخت پدیده ها در طبیعت، فیزیولوژی و بیماری ها را به ارمغان آورد.

مجدا از تشریف فرمایی همه بزرگواران تشکر می کنم و امید دارم دراین همایش با هم اندیشی و همیاری شرکت کنندگان عزیز راه های همکاری حوزه علم وهنر در آینده نزدیک گشوده شود.

علی اکبر موسوی موحدی

دانشگاه تهران